Search

’t Kraaiennest: 10 jaar, 100 kleuters

Grembergen – De kleuterafdeling van Gemeenteschool ’t Kraaiennest te Grembergen bestaat dit schooljaar 10 jaar. Dat wordt heel het schooljaar gevierd. Sinds vorige maandag is er nog een extra reden om te feesten… ’s Ochtends wandelde immers de honderdste kleuter door de schoolpoort. Lynn Carrette is de gelukkige die met open armen (én een geschenkje) werd ontvangen.

“Zonder de instroom van onze kleuters had de toekomst van de gemeenteschool er wellicht helemaal anders uitgezien”, legt Reinout Remmery van het oudercomité uit. “Dankzij de inspanningen van het oudercomité en die van het toenmalig lerarenkorps mocht de gemeenteschool een kleuterschool opstarten. De tijd heeft uitgewezen dat dit een wijze en noodzakelijke stap is geweest om de gemeenteschool verder te kunnen uitbouwen. Met de groei van gemeenteschool ’t Kraaiennest werd beslist om naast het instapklasje ook twee eerste kleuterklasjes te organiseren. We tellen nu vijf kleuterklassen!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie