Zoek

25 nieuwe jobs bij A.S. Adventure in Dendermonde

Dendermonde – A.S.Adventure, een speciaalzaak in outdoor, travel en sportieve vrijetijdskleding, opende vandaag de deuren van zijn grootste winkel. De nieuwe zaak bevindt zich aan de Mechelsesteenweg. Er worden 25 personeelsleden tewerkgesteld.

“De nieuwe A.S.Adventure is niet alleen ons paradepaardje wat betreft oppervlakte (2000 m², nvdr) . Het is ook de bedoeling dat het the place to be wordt voor elke globetrotter, natuurliefhebber en outdoor genieter” aldus Greet Anthoni van A.S.Adventure.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie