25 nieuwe jobs bij A.S. Adventure in Dendermonde

Dendermonde – A.S.Adventure, een speciaalzaak in outdoor, travel en sportieve vrijetijdskleding, opende vandaag de deuren van zijn grootste winkel. De nieuwe zaak bevindt zich aan de Mechelsesteenweg. Er worden 25 personeelsleden tewerkgesteld.

“De nieuwe A.S.Adventure is niet alleen ons paradepaardje wat betreft oppervlakte (2000 m², nvdr) . Het is ook de bedoeling dat het the place to be wordt voor elke globetrotter, natuurliefhebber en outdoor genieter” aldus Greet Anthoni van A.S.Adventure.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie