Handige website in de zoektocht naar kinderopvang

ikzoekkinderopvangbe.jpg Dendermonde – Op dinsdag 27 april wordt de website www.ikzoekkinderopvang.be gelanceerd. Het initiatief komt van het Regionaal Economisch en Sociaal Overlegcomité Waas & Dender (RESOC). “Wie kinderopvang zoekt in eigen streek kan van dan af terecht op één website. Ouders kunnen er terecht met vragen als: waar vind ik kinderopvang in de regio, openingsuren… Deze webtoepassing moet ouders helpen bij hun zoektocht naar gepaste kinderopvang”, aldus Kathleen Stevens, regiocoördinator RESOC.

Het Regionaal Economisch en Sociaal Overlegcomité Waas & Dender geeft vorm aan het sociaaleconomische overleg omtrent werkgelegenheid en streekontwikkeling. Het heeft als algemene doelstelling het sociaaleconomisch streekbeleid te coördineren en te stimuleren. Dit gebeurt in overleg en afstemming met de sociale partners, 17 lokale besturen en de provincie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord