Zoek

Handige website in de zoektocht naar kinderopvang

ikzoekkinderopvangbe.jpg Dendermonde – Op dinsdag 27 april wordt de website www.ikzoekkinderopvang.be gelanceerd. Het initiatief komt van het Regionaal Economisch en Sociaal Overlegcomité Waas & Dender (RESOC). “Wie kinderopvang zoekt in eigen streek kan van dan af terecht op één website. Ouders kunnen er terecht met vragen als: waar vind ik kinderopvang in de regio, openingsuren… Deze webtoepassing moet ouders helpen bij hun zoektocht naar gepaste kinderopvang”, aldus Kathleen Stevens, regiocoördinator RESOC.

Het Regionaal Economisch en Sociaal Overlegcomité Waas & Dender geeft vorm aan het sociaaleconomische overleg omtrent werkgelegenheid en streekontwikkeling. Het heeft als algemene doelstelling het sociaaleconomisch streekbeleid te coördineren en te stimuleren. Dit gebeurt in overleg en afstemming met de sociale partners, 17 lokale besturen en de provincie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie