Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Nieuw aanpak Olympos werkt!

zwembadolympos.jpg Dendermonde – Zwembad Olympos pakt uit met gratis fruit voor leerlingen, ondersteunt sportieve projecten en doet bijkomende investeringen voor de recreatieve zwemmers.

Zwembadcoördinator Tijs Robbens: “Zwemmen is op zich al een totaalsport, maar wij kunnen daar nog enkele elementen aan toevoegen die een meerwaarde geven aan ons zwembad en onze bezoekers.”

Gratis fruit, weg met fast food

Kinderen die in klasverband komen zwemmen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag krijgen voortaan fruit aangeboden. “Dit fruit staat in onze inkomhal en mag vrij genomen worden”, aldus Tijs Robbens. “Wij bieden enkel gezonde voeding en versnaperingen aan. Onze zwemmersbar verkoopt geen fast food en ongezonde snacks meer. Wij blijven ijsjes en frisdranken serveren, maar bieden daarboven aan: vers fruit gemixt met fruitsap en belegde sandwiches.”

Sportieve projecten

“Wij ondersteunen de sportieve projecten van onze huisclubs en brengen ook vernieuwende initiatieven”, aldus Tijs Robbens. Vanaf september kan je in Olympos terecht voor Aquazumba, een primeur voor België. Er worden ook sportinitiaties georganiseerd en ondersteund.

Recreatieve investeringen

“Onze 2 oude kleine glijbanen aan het kinderbad worden vervangen door een vernieuwde glijbaan. En in het najaar komt er nog een grotere glijbaan bij. Ook ons spelmateriaal, plankjes en bandjes worden vernieuwd”, laat Tijs Robbens weten. “Wij merken alvast dat onze inspanningen beloond worden. Dit kunnen wij zien aan de hand van enkele topdagen tijdens de voorbije paasvakantie.”

“Elke dag zet het personeel zich in voor onze bezoekers. Het is niet altijd een eenvoudige taak om altijd vriendelijk te blijven en ten dienste te staan van alle bezoekers. Maar toch slagen zij erin om een prachtige dienstverlening te geven en ons zwembad tot een van de properste van het land te houden!”

Meer informatie: http://olympos.be/

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie