Zoeken

Ontdek het dansaanbod van Dansateljee

Sint-Gillis – Dansateljee, één van de meest bekende dansscholen van Dendermonde, houdt op zondag 2 mei opendeur. Als je graag wilt kennismaken met de dansschool, dan kan je van 9.30 tot 18 uur terecht in Sporthal Sint-Gillis.

Bezoekers krijgen aan de hand van korte demonstratielessen van telkens 20 minuten de kans om te zien hoe het er in de wekelijkse dansles aan toe gaat. Je krijgt een duidelijk beeld van het danstalent bij Dansateljee en het groot aanbod aan dansstijlen: van kinderdans en klassiek ballet over jazzdans en funkjazz tot tapdans en zelfs musical en dat alles voor alle leeftijden.

Nieuw in het lespakket sinds september is ‘Hedendaagse Dans’. Dit is een energieke en losse dansstijl met veel grondwerk waarbij het volledige lichaam gebruikt wordt als expressiemiddel. De dansschool organiseerde dit seizoen voor de eerste keer ook workshops Ragga en Afrikaanse dans. “Ook in de toekomst wil Dansateljee zijn dansers regelmatig laten genieten van nieuwe dansproevertjes en dit aan een zeer democratische prijs”, aldus Myriam Macharis van Dansatlejee.

Meer informatie: www.dansateljee.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie