’t Gaat vooruit in Grembergen – Zeelsebaan afgesloten vanaf 3/5

Grembergen – De werken in Grembergen, waar men de rotonde vervangt door een kruispunt met verkeerslichten, schieten goed op. Daardoor kan er op 3 mei, bijna een maand vroeger dan verwacht, aan fase 3 begonnen worden. Tijdens die fase wordt de Zeelsebaan afgesloten en verloopt de omleiding voor het autoverkeer (-3,5 ton) via het Grootzand, Leugestraat en Kleinzand. Tweerichtingsverkeer blijft mogelijk. De fietsers die van Dendermonde naar Zele willen, zullen omgeleid worden via de Scheldedijk en Scheldedreef. Fietsen van Dendermonde naar het centrum van Grembergen kan langs een afgebakende zone ter hoogte van de werken. Fase 3 duurt tot september/oktober dit jaar.

Later volgen, tijdens de vierde fase van de werken, de wegen- en rioleringswerken uitgevoerd aan de Martelarenlaan. De werken zullen uitgevoerd worden per weghelft. Tweerichtingsverkeer blijft mogelijk. Deze fase zou moeten gedaan zijn tegen het voorjaar van 2011.

Tijdens de hele duur van de werken wordt zwaar en doorgaand verkeer, uitgezonderd de bussen van De Lijn, omgeleid.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

3 reacties

  1. Dat het zwaar verkeer wordt omgeleid is een lachertje. Een verkeersbord met een tonnagebeperking kan die mannen niet tegenhouden hoor. Zelden zo veel gigantisch grote vrachtwagens gezien in het centrum van Grembergen die blijkbaar geen 3,5 ton wegen.

  2. @dingen, ge hebt gelijk. De politie zou beter in plaats van snelheidscontroles te houden, eens de tonnage controleren van alle vrachtwagens!! Verkeer zou veel vlotter verlopen.

  3. ja gelijk gisterenmorgen stond gewoon alles stil in grembergen en ja ze zouden meer eens naar de vrachtwagens mogen kijken ze ik heb genoeg gezien alles ze over de zeelsebaan moesten rijden ik ben daar een bewoner maar heb echtmijn ogen open gedaan ze die kijken dus niet naar de verkeersborden ze

Geef een antwoord