Search

JazzBattaklang op 8 en 9 mei

Dendermonde – Op zaterdag 8 en zondag 9 mei vindt een nieuwe editie van JazzBattaklang plaats in en rond de Honky Tonk Jazzbunker. Zaterdag vanaf 15 uur treden The Monday Lovers, The 9th Lane, Brock’s Bluegrass Bunch en The Bob French Connection (USA) op. Het programma op zondag start om 9.30 uur met een concert van Norbert Detaeye in de kerk van Sint-Gillis. In de namiddag treden Bob French & The NO Train Jazz Band, The Riverside Jazz Band , Manhattan Blue en een Jam session met The NO Train Jazz Band plaats.

Meer informatie: www.honkytonk.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie