Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Ellen Burm haalt top in spinning

Grembergen – Ellen Burm uit Grembergen werd op zondag 2 mei de jongste en eerste vrouwelijk ‘Indoor Cycling Presenter’ van België. Samen met negen andere topinstructeurs Indoor Cycling, beter bekend als spinning, legde ze een examen af en haalde daarbij de hoogste score. “Ik mag dit jaar enkele keren op grote sportevenementen en conventies toekomstige instructeurs opleiden”, laat Ellen Burm weten. Zo geeft ze op zondag 30 mei van 15.10 tot 16.10 uur les tijdens de eXperience convention in Leuven.

Meer informatie: www.experienceconvention.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie