Zoek

Simon De Ridder naar internationale fysicawedstrijd

simonderidder.jpg Dendermonde – Zaterdag 8 mei vond in Leuven de proclamatie plaats van de finale van de Vlaamse Fysica Olympiade, een interscholenwedstrijd voor leerlingen secundair onderwijs in de wetenschappen. De 2 finalisten van de wedstrijd mogen Vlaanderen vertegenwoordigen tijdens een internationale olympiade tijdens de zomermaanden.

Vlaanderen zal er vertegenwoordigd worden door Simon De Ridder, een leerling uit het Heilige Maagdcollege. Hij volgt er het laatste jaar Latijn-Wetenschappen en won de olympiade op Vlaams niveau als eerste laureaat! Simon heeft plannen om in het vak door te gaan na zijn collegetijd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie