Gratis met de bus naar de Ros Beiaardommegang

Dendermonde – Wie bezoek krijgt op zondag 30 mei geeft zijn gasten best de raad gebruik te maken van het gratis busvervoer dat door de stad en de openbare vervoersmaatschappij De Lijn wordt aangeboden.

“Zondag 30 mei 2010 wordt een hoogdag voor onze stad. Op de ommegang van het Ros Beiaard in 2000 mochten we 80.000 bezoekers verwelkomen, we verwachten er dit jaar minstens even veel. Om fileleed en parkeerproblemen te vermijden heeft de stad een aantal mobiliteitsmaatregelen genomen. Er werd onderhandeld met De Lijn zodat iedereen gratis met de bus naar Dendermonde kan reizen. Ook worden bijkomende bussen ingelegd. Voor wie met de wagen naar het centrum afgezakt komen, zullen randparkings voorzien worden. De Lijn zal ook hier extra bussen inleggen zodat iedereen vlot en veilig heen en terug kan reizen”, aldus Bart Van Malderen, schepen van mobiliteit.

Je kan uiteraard ook te voet of met de fiets naar en van het stadscentrum gaan. “De stad kocht hiervoor mobiele fietsstalplaatsen aan, zodat de fiets met een gerust hart achtergelaten kan worden. Nadien zullen de mobiele fietsstalplaatsen gebruikt worden bij grote evenementen, zowel van de stad als van particulieren”, laat Bart Van Malderen weten.

Klik hier voor meer informatie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie