Jef Vermassen over de motieven van moordenaars

Dendermonde – De werkgroep Vrouw & Maatschappij van CD&V Dendermonde organiseert op vrijdag 14 mei een informatieavond met als gastspreker Jef Vermassen. Hij zal het hebben over ‘Moordenaars en hun motieven’.

Meester Vermassen zei ooit: “De zorgzaamheid naar de wereld toe is bij vrouwen veel duidelijker aanwezig dan bij mannen. De man zoekt het eerder bij agressie, macht en geld. Ik ben er in elk geval van overtuigd dat we veel minder oorlogen zouden kennen als de vrouwen de politieke touwtjes in handen hadden”.

De informatieavond vindt plaats op vrijdag 14 mei om 19.30 uur in Het Vaderland aan de Grote Markt. De toegang is gratis. Graag inschrijven om organisatorische redenen bij Marijke Collier : marijke.collier@telenet.be of 0474 87 03 47.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Eén reactie

  1. Dit is een evenement dat ik absoluut wil aanbevelen voor alle vrouwen!. Ook al is het boek, de basis voor deze gespreksavond, niet nieuw, het is en blijft een actueel thema dat ons moet doen nadenken! Om nog maar te zwijgen van onze gastspreker: een “master” in de spreekkunst! Een waterval van woorden die niemand onberoerd laten!
    Vrouwen: be there!

Geef een reactie