Barbara Pas tweede plaats Vlaams Belang Oost-Vlaanderen

Dendermonde – Barbara Pas zal op 13 juni op de tweede plaats staan van de Oost-Vlaamse Kamerlijst van Vlaams Belang. Dat besliste het provinciaal bestuur van de partij gisterenavond. Barbara Pas zetelt al sinds juni 2007 in de Kamer en is er effectief lid van de commissie voor de Financiën en Begroting en de commissie belast met de problemen inzake Handels- en Economisch recht. Ze is sinds 2007 ook gemeenteraadslid in Dendermonde en nationaal voorzitter van de Vlaams Belang Jongeren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie