Zoek

Hilde Raman op senaatslijst Vlaams Belang

Dendermonde – Hilde Raman uit Mespelare is kanidaat senator voor Vlaams Belang. Ze staat de 18de plaats bij de federale verkiezingen van 13 juni. Voor het Vlaams Belang is ze de enige op de senaatslijst voor het oude arrondissement Dendermonde. Hilde Raman, verpleegster, is al 4 jaar gemeenteraadslid en sinds vorig jaar ook lid van de OCMW-raad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. gehachte
    iedereen van vlaams belang
    ik ben geen rasist totaal niet .
    ik ben iemand dat graag mensen ziet gelijk welk kleur welk ras , geel , breun, wit . gedlijk welk kleur. maar er is een maar . over mijne en mijn werk en met vreemde te maken ist maar een peulschil wat mijn oudste zoon heeft meegemaakt. 18jaar , pas met de auto rijden ,rijden vreemde mijn kind van de weg , in een smal baantje dat bijde aan de kant kost staan . die drie vreemde mannen , waar ne mens schrik van heeft. mijn zoon van 18 IN DE GRACHT HEEFT GEDUWD , na mijn zoon gedwongen is achter geld naar de bank te gaan . kwam ik ter plaatsen toe . ricky had mij gebeld.die vreemde man was zomaar in mijn zoon zij auto gestapt , die moest honderd euro hebben die vreemde wouden geld. voor die spiegel dat hun eigen schuld was . want die hebben ricky van de weg greden. toen ik er toe kwam zat er naast mijn zoon een vreemde man in zijn auto . die met hem op weg was naar de bank. hij moest geld halen van die die vreemden . ik kwam toe en die vroegen dat van mij ook . wij hebben dan de polis gebeld . en raar maar waar ze hebben ons ni gelooft . mijn kind is in schuld getokken na het mislukte afpesing van die vreemde en plus ni gelooft van de polis dat ricky is weg gestamt van de weg..ik heb nu een afsraak met de ombutsman de woensdag , voor wat er gebuird is. het enige wat die mannen derekt na de aanrijding vroegen aan ricky en mij was geld . voor een spiegeltje .

Geef een reactie