Fotografencollectief pakt uit met nieuwe Ros Beiaard fotoblog

Dendermonde – Iedereen in Dendermonde bereidt zich voor op zondag 30 mei! Ook de vele fotografen zo blijkt. “We zijn er ons goed van bewust dat de editie van 2010 de eerste Ommegang wordt die zo massaal op beeld zal worden weergegeven. 10 jaar geleden stond de digitale fotografie immers nog in haar kinderschoenen. Met verwacht op 30 mei zo’n 100.000 bezoekers. Er zullen dus miljoenen foto’s genomen worden” aldus vier Dendermondse fotografen op hun kraaknieuwe weblog.

Met hun initiatief wil het viertal “wat dat betreft een beetje klaarheid (te) brengen”. Zij willen zoveel mogelijk links naar fotopagina’s, weblogs, websites enzovoort verzamelen.

“Uiteraard gaan wij met ons vieren ook foto’s plaatsen want dat was het oorspronkelijk idee. We hebben elke onze specifieke stijl van fotografie en we hopen dat dit hier duidelijk tot uiting kan komen. Na 30 mei mag je dus hier regelmatig beelden verwachten van de Ommegang. We gaan ze ook niet allemaal in één keer plaatsen. Laten we nog namelijk nog lang nagenieten van deze heugelijke dag! We moeten inmmers weer 10 jaar wachten…”

Schitterende project! Hoewel het wel jammer is dat we niet te weten komen wie deze nobele fotografen zijn die zich het ‘Ros Beiaard fotografencollectief’ noemen. 🙂

Meer informatie: http://rosbeiaard.wordpress.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

4 reacties

Geef een antwoord