Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Spanning tussen Aalst en Dendermonde stijgt

Dendermonde – De spanning tussen de “Aartsrivalen” Aalst en Dendermonde stijgt. De eeuwige twist om het Ros Beiaard krijgt opnieuw een leuke touch, nu de ommegang nadert. De Aalsterse Draeckenieren maakten dit weekend bekend dat zij zich zullen tonen tijdens de Ros Beiaardommegang van 30 mei . De Dendermondenaren laten zich echter niet onbetuigd en zullen het “Ajuinendorp” vereren met een bezoek. Wat  het Dèrremons Kopvliësfront (DKF) van plan is, is nog een groot geheim. Misschien blijven de Aalstenaars op 30 mei maar beter thuis of wie weet wordt de actie van de Dendermondenaars niet gevoerd op die bewuste dag? Het DKF meldt echter dat de Aalstenaars maar best hun Ros Balatum beschermen, want dat geschiedenis van 1952, de paardenroof, zich wel eens zou kunnen herhalen, maar dan in de omgekeerde richting. Aalstenaars, u bent gewaarschuwd!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie