Zoek

Op 1 september nieuwe directeur VHTI

Dendermonde – Tomas De Wilde (37), afkomstig uit Wetteren, wordt na de zomervakantie, op  1 september, de nieuwe directeur van het Vrij Handels en Technisch Instituut (VHTI) in Dendermonde. Hij volgt Walter Deygers op, die met pensioen gaat.

Tomas De Wilde, opgeleid als industrieel ingenieur bouwkunde, werkt nu nog als leerkracht wiskunde aan het Sint-Gertrudiscollege in Wetteren. Hij is er ook plaatselijk preventieadviseur. Vanuit schatplichtigheid aan zijn voorganger, Dhr. Deygers, wil de nieuwe directeur vooral eerst goed kijken en luisteren, observeren en zich inleven in de eigen schoolcultuur. Op termijn wil hij wat kan en moet veranderen, aanpassen aan de nieuwe maatschappelijke tendensen in onze samenleving, maar ook belangrijke waarden behouden en veilig stellen, steeds met aandacht voor het draagvlak dat daarvoor bestaat bij het personeel. Het schoolbestuur wenst hem hierbij alle succes toe.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie