Search

Ros Beiaardommegang in Lego

Ros Beiaardommegang in Lego

Dendermonde – Dat het Ros Beiaard vele stadsgenoten aanspoort tot het maken van creatieve meesterwerkjes, dat hebben we al meermaals geschreven. Ook de prachtige Ros Beiaardstoet uit Lego-blokjes in de vitrine van Veilinghuis Leybaert, op de hoek van de Kazernestraat en de Franz Courtensstraat, is een prachtstuk. Volgens een woordje uitleg tussen de legoblokjes, is het ontwerp en de regie van deze ommegang in handen van Arthur Leybaert, 10 jaar. Knap werk, zoals je hieronder kan zien!

Ros Beiaardommegang in Lego - 1

Ros Beiaardommegang in Lego - 2

Ros Beiaardommegang in Lego - 3

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie