Ros Beiaardommegang in Lego

Ros Beiaardommegang in Lego

Dendermonde – Dat het Ros Beiaard vele stadsgenoten aanspoort tot het maken van creatieve meesterwerkjes, dat hebben we al meermaals geschreven. Ook de prachtige Ros Beiaardstoet uit Lego-blokjes in de vitrine van Veilinghuis Leybaert, op de hoek van de Kazernestraat en de Franz Courtensstraat, is een prachtstuk. Volgens een woordje uitleg tussen de legoblokjes, is het ontwerp en de regie van deze ommegang in handen van Arthur Leybaert, 10 jaar. Knap werk, zoals je hieronder kan zien!

Ros Beiaardommegang in Lego - 1

Ros Beiaardommegang in Lego - 2

Ros Beiaardommegang in Lego - 3

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord