Search

Verkeersmaatregelen in de binnenstad

tribunesbinnenstad.jpg

Dendermonde – In de binnenstad gelden de komende dagen een aantal maatregelen om het verkeer naar aanleiding van de Ros Beiaardommegang in goede banen te leiden. Zondag 30 mei vanaf 10.00 uur is er hoe dan ook geen verkeer meer toegelaten in het stadscentrum. Het is voor automobilisten ook opletten geblazen aan de verschillende tribunes.

Straten afgesloten voor repetities

Op donderdag 27 en vrijdag 28 mei worden er vanaf 20.00 uur repetities gehouden op de Grote Markt en op zaterdag 29 mei is er de première op de Grote Markt. In een gedeelte van de Kerkstraat, Franz Courtensstraat, Werf, Koningin Astridlaan en een gedeelte van de Vlasmarkt wordt parkeerverbod ingesteld van 18.00 tot 24.00 uur. Bovendien worden deze straten afgesloten voor alle verkeer.

Parkeerverbod volledige omloop

Op zondag 30 mei wordt een parkeerverbod ingesteld op de omloop vanaf 00.00 tot 24.00 uur. Ook op de Noordlaan – kant binnenstad – en de Leopold II laan mag er dan niet langer worden geparkeerd.

In enkele straten die worden ingesloten door de omloop is er wel nog parkeergelegenheid voor de bewoners. Opgelet! Zondag 30 mei vanaf 10.00 uur is er geen verkeer meer toegelaten in de volledige binnenstad.

Parkings binnenstad dicht

Op een aantal parkings in de binnenstad (Colruyt, Delhaize, Administratief centrum, gedempte Dender (Kasteelstraat), Hollandse Kazerne (Noordlaan) en aan de rand ervan (De Bruynkaai, Olympos, R.A.C.-kant Begijnhoflaan) is er op zondag 30 mei eveneens parkeerverbod vanaf 00.00 uur. Enkel personen met een toelating van het Ros Beiaardcomité zullen hun wagen daar kunnen achterlaten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

Geef een reactie