Belgica stelt nieuw seizoen voor op 3 juni

Dendermonde – Cultuurcentrum Belgica geeft op donderdag 3 juni om 19.30 uur een voorsmaakje van wat het nieuwe seizoen in petto heeft. Je kan er kijken naar artiesten die live fragmenten uit voorstellingen van het volgende seizoen brengen. Ook via dvd, internet en muziekfragmenten wordt een idee gegeven van wat volgend seizoen op het podium van het cultuurcentrum zal komen. Vanaf vrijdag 4 juni is de nieuwe seizoensbrochure verkrijgbaar. De toegang is gratis. Reserveren wordt aangeraden.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie