Werken Koebosstraat van start

Apppels – Vandaag startten de werken in de Koebosstraat. Enkele weken geleden was daar, ter hoogte van de kapel, een wegverzakking, veroorzaakt door een kapotte rioolbuis van Aquafin. Uit onderzoek van de bodem bleek dat de herstelling zal moeten gebeuren met een verstevigende wand om de stabiliteit van de aanpalende woningen te garanderen.

Vanaf vandaag start men met het boren van de verstevigende wand zelf. Daarna wordt de bemaling geplaatst en kunnen de rioleringswerkzaamheden starten. Als de weersomstandigheden het toelaten en er geen verdere technische complicaties optreden, zullen deze werken nog voor het bouwverlof afgerond zijn inclusief de asfaltering. Dit betekent dat de huidige verkeerssituatie hetzelfde blijft tot het einde van de werken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord