Er zit muziek in de stoet

Dendermonde – Het zal aan passende muziek tijdens de Ros Beiaardommegang op 30 mei niet ontbreken. “Er doen liefst 6 grote ensembles mee, met de Ros Beiaardharmonie van bijna 100 muzikanten als absolute topper. Maar ook de Reuzen worden omringd door een eigen harmonie van bijna 70 muzikanten. In vroegere Ros Beiaardommegangen beperkte zich dit tot enkele trommelaars”, vertelt intendant Franki Hervent. Uiteraard zijn ook andere muziekgroepen van de partij. Zo zal onder meer een groep van 40 doedelzakken en één met 19 draailieren volksmuziek brengen. Thebaanse ensembles waarvan één groep met 13 Thebaanse trompetten, een uitgebreid vrouwenkoor en een rijdende beiaard zorgen eveneens voor muziek tijdens de stoet.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie