Schoolkrant in het teken van de ommegang

Dendermonde – Y’all, het schoolmagazine van het Sint-Vincentiusinstituut, staat dit keer helemaal in het teken van de Ros Beiaardommegang. Het blad telt meer dan 800 lezers en kreeg vorig jaar nog de prijs voor beste schoolkrant, uitgereikt door het Davidsfonds en jongerenblad van het Departement Onderwijs Maks.

“Met meer dan 800 lezers gaat onze schoolkrant niet onopgemerkt voorbij, dus ook onze special niet. Zo leeft heel onze op-en-top Dendermondse school mee met den Ommeganck. Y’all zal minstens één dag niet enkel een schoolkrant, maar ook een Dendermondse krant zijn”, aldus de redactie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord