Schitterende algemene repetitie

Dendermonde – De algemene repetitie vanavond was in één woord PRACHTIG! Het publiek veerde op als de gildereuzen de Grote Markt betraden en toen het Ros Beiaard al dansend op de markt tevoorschijn kwam ging de massa helemaal uit de bol.

Het weer zat de organisatie niet mee. De felle wind zorgde voor een onaangenaam gevoel en tijdens het optreden van de vendeliers regende het even. Ook op het moment dat het Ros Beiaard naar de Hollandse Kazerne gebracht werd, begonnen het zachtjes te regenen. Hopelijk blijft de Ros Beiaardommegang morgen gespaard van nattigheid.

Na deze laatste repetitie is Dendermonde klaar voor de grote dag morgen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie