“Regen houdt Ros Beiaard niet tegen”

rb_30mei_publiek3.jpg
Denderlonde – “Eén ding is zeker vandaag , een grijs wolkendek zal het Ros Beiaard met de legendarische Vier Heemskinderen niet tegenhouden om als in een furie ten strijde te trekken tegen zijn belagers.” Dat laat het Ros Beiaardcomité deze middag weten. Dat comité werkte in nauw overleg met het stadsbestuur en de diverse diensten die instaan voor veiligheid en mobiliteit om een vlot verloop te garanderen van de organisatie van deze Ommegang. Dendermonde verwacht, ondanks het wat mindere weer, 100.000 toeschouwers uit binnen- en buitenland voor dit unieke, folkloristische spektakel.

Het zijn vooral de Dendermondenaren zelf die de hoofdrol spelen in het succes van dit uniek evenement. De hele stad draagt de kleuren van het Ros Beiaard en duizenden medewerkers zetten zich in voor het welslagen van deze dag. “Dendermonde is klaar voor een fantastisch en onvergetelijk volksfeest”, zo besluit de mededeling.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord