Geslaagde etalagewedstrijd

rb_debacker.jpg

rb_dvv.jpg

rb_sleepy.jpg

Dendermonde – De middenstandsraad maakte de winnaar van zijn etalagewedstrijd naar aanleiding van de Ros Beiaardommegang bekend. De eerste prijs gaat naar tuinbouwmachines De Backer. Op een gedeelte tweede plaats eindigen Sleepy en DVV Verzekeringen Van Herreweghen-Van Limbergen.

“Alle bevolkingsgroepen en verenigingen in Dendermonde hebben intens meegeleefd met de voorbereidingen van de ommegang. Zo heeft ook de middenstand zich ingespannen om via een etalagewedstrijd een opmerkelijke bijdrage te leveren tot een feestelijke stad”, vertelt Piet Van Hoyweghen, ondervoorzitter van de middenstandsraad. In totaal nemen zestig handelzaken aan de wedstrijd deel.

Hieronder vind je de top tien :

1/ Tuinbouwmachines De Backer
2/ Sleepy en DVV – Verzekeringen Van Herreweghen-Van Limbergen
4/ Reizen Gillis
5/ Kash Po
6/ Isabel
7/ Merly
8/ Petit Beebee en ’t Winkeltje
10/ Veilinghuis Leybaert

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie