Zoeken

Geslaagde etalagewedstrijd

rb_debacker.jpg

rb_dvv.jpg

rb_sleepy.jpg

Dendermonde – De middenstandsraad maakte de winnaar van zijn etalagewedstrijd naar aanleiding van de Ros Beiaardommegang bekend. De eerste prijs gaat naar tuinbouwmachines De Backer. Op een gedeelte tweede plaats eindigen Sleepy en DVV Verzekeringen Van Herreweghen-Van Limbergen.

“Alle bevolkingsgroepen en verenigingen in Dendermonde hebben intens meegeleefd met de voorbereidingen van de ommegang. Zo heeft ook de middenstand zich ingespannen om via een etalagewedstrijd een opmerkelijke bijdrage te leveren tot een feestelijke stad”, vertelt Piet Van Hoyweghen, ondervoorzitter van de middenstandsraad. In totaal nemen zestig handelzaken aan de wedstrijd deel.

Hieronder vind je de top tien :

1/ Tuinbouwmachines De Backer
2/ Sleepy en DVV – Verzekeringen Van Herreweghen-Van Limbergen
4/ Reizen Gillis
5/ Kash Po
6/ Isabel
7/ Merly
8/ Petit Beebee en ’t Winkeltje
10/ Veilinghuis Leybaert

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie