Zoeken

Jitske De Herdt: turntrots van Middenschool Zwijveke

Dendermonde – In de Middenschool Zwijveke is men apetrots op leerlinge Jitske De Herdt, leerling in het eerste middelbaar en lid van de Dendermondse turnvereniging GymMAX. Jitske is immers vorige week nationaal kampioen gymnastiek bij de beloften A geworden. In haar categorie is er niemand die beter is op de onderdelen ‘balk’, ‘ongelijke brug’, ‘sprongen’ en ‘grond’.

Directeur Jan Ruijgers: “Leerlingen die sporten op een bepaald hoger niveau, worden fysiek en mentaal ook sterker, het gezegde: een gezonde geest in een gezond lichaam is hier zeker van toepassing. Soms is Jitske wel eens een paar minuutjes te laat, maar dit stoort ons niet, als je zulke prestaties kunt neerzetten.” Het hele team van leerkrachten, personeel en leerlingen is bijzonder fier op de prachtige prestatie van deze beloftevolle turnster en zette haar deze week in de bloemetjes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie