Jitske De Herdt: turntrots van Middenschool Zwijveke

Dendermonde – In de Middenschool Zwijveke is men apetrots op leerlinge Jitske De Herdt, leerling in het eerste middelbaar en lid van de Dendermondse turnvereniging GymMAX. Jitske is immers vorige week nationaal kampioen gymnastiek bij de beloften A geworden. In haar categorie is er niemand die beter is op de onderdelen ‘balk’, ‘ongelijke brug’, ‘sprongen’ en ‘grond’.

Directeur Jan Ruijgers: “Leerlingen die sporten op een bepaald hoger niveau, worden fysiek en mentaal ook sterker, het gezegde: een gezonde geest in een gezond lichaam is hier zeker van toepassing. Soms is Jitske wel eens een paar minuutjes te laat, maar dit stoort ons niet, als je zulke prestaties kunt neerzetten.” Het hele team van leerkrachten, personeel en leerlingen is bijzonder fier op de prachtige prestatie van deze beloftevolle turnster en zette haar deze week in de bloemetjes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie