Voor wie niet genoeg krijgt van het Ros Beiaard…

Dendermonde – Tien jaar lang keek elke echte Dendermondenaar uit naar deze Ros Beiaardommegang, en nu 30 mei achter de rug is, zijn er velen die opkijken tegen het komende decennium. Voor wie er écht niet genoeg van krijgt, voorziet het Ros Beiaardcomité nog enkele zoethouders.

rb_20100530_4.jpg Zo is er vanavond, vrijdag 4 juni, een Ros Beiaarddankfeest voor alle figuranten en medewerkers, maar ook voor alle andere Ros Beiaardfans. “Want zonder u was deze Ros Beiaardommegang nooit zo een groot succes geworden!”, aldus het Ros Beiaardcomité. Deze avond wordt de Ros Beiaard-DVD  op 2 grote schermen getoond, speelt een live-orkest de pannen van het dak, en is er een afterparty met DJ. Tijdens het feest zijn er solden in het stadhuis. De Ros Beiaardfanshop houdt er uitverkoop.

Wie thuis, in afwachting van 2020, nog wil nagenieten van de Ros Beiaardommegang, kan een Ros Beiaardboek, Ros Beiaard-DVD en Ros Beiaard-CD in huis halen.

Het boek, vanaf deze zomer te koop voor 40 €, wordt uitgegeven in beperkte oplage. Wie zeker wil zijn van een exemplaar, kan er een reserveren door te mailen naar info@rosbeiaard.be. De reservatie is definitief  zodra 10 € voorschot is betaald op het rekeningnummer van het Ros Beiaardcomité vzw: 068-2495161-57.

Naast het boek is er ook de DVD, die alle voorbereidingen toont, en uiteraard veel aandacht spendeert aan de ommegang zelf. De Ros Beiaard-DVD kost 20 €, en is vanaf vandaag verkrijgbaar. Tot slot is er ook de Ros Beiaard-CD, met de Dendermondse klassiekers en gloednieuwe muziek uit de Ommegang. De CD kost 12 €.

En, je kan natuurlijk nog lang nagenieten van de allermooiste Ros Beiaardfoto’s

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Eén reactie

Geef een reactie