Zoek

Gids met podiumverenigingen

Dendermonde – Vandaag stelden de cultuurraad en de stad de ‘Verenigingengids podiumkunsten Dendermonde’ voor. Daarin staan alle podiumverenigingen die onze stad rijk is. Het gaat dan om dans, muziek en woord

“Met deze gids willen we een hint geven aan mensen, jong en oud, om de stap te zetten naar een vereniging”, zo zegt schepen van Cuultuur Marius Meremans (N-VA) in een mededeling. De schepen voegt eraan toe dat hij hoopt op “een positief onthaal en een doorstroming van de academies en de scholen naar het verenigingsleven.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie