Gids met podiumverenigingen

Dendermonde – Vandaag stelden de cultuurraad en de stad de ‘Verenigingengids podiumkunsten Dendermonde’ voor. Daarin staan alle podiumverenigingen die onze stad rijk is. Het gaat dan om dans, muziek en woord

“Met deze gids willen we een hint geven aan mensen, jong en oud, om de stap te zetten naar een vereniging”, zo zegt schepen van Cuultuur Marius Meremans (N-VA) in een mededeling. De schepen voegt eraan toe dat hij hoopt op “een positief onthaal en een doorstroming van de academies en de scholen naar het verenigingsleven.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie