Examenstress afschudden tijdens de Parkhappening

Dendermonde – “We zijn er een tijdje tussenuit geweest, maar ondertussen vond de jeugddienst de tijd weer rijp voor een nieuwe editie van de Parkhappening”, laat Filip Hendrickx van de jeugddienst weten. “Jongeren van 13 tot 18 jaar en ouder uiteraard kunnen op vrijdag woensdag 23 juni in het stadspark terecht om de stress van de examens te verwerken met een mix van ontspanning en plezier.”

Op de affiche staan onder meer dj’s E-Phonk en Dossch-Y. Er is een wedstrijd bierbak stapelen waarmee deelnemers een combiticket voor Pukkelpop kunnen winnen. Verder is er ook ruimte om gewoon rond te hangen en te genieten van de zomerzon. “Daarnaast voorzien wij een aantal spectaculaire publiekstrekkers”, zegt Filip Hendrickx. “De opzet is na al die jaren nog altijd dezelfde : chillen en ontspanning in een toffe omgeving. De toegang is gratis, we beginnen er aan om 12 uur om te eindigen om 18 uur.”

Meer informatie: 052 21 20 93.

Update: Het is wel degelijk woensdag 23 juni.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord