Slachtofferhulp zoekt vrijwilligers

Dendermonde – De dienst Slachtofferhulp voor het gerechtelijk arrondissement Dendermonde zoekt vrijwillige medewerkers. De slachtoffers van inbraak, diefstal, geweld, stalking, verkrachting, aanranding en de nabestaanden van verkeersongevallen met een dodelijke afloop, moord en zelfdoding verdienen recht op hulp. Als dit iets voor jou is, dan kan je contact opnemen met Slachtofferhulp. Het is belangrijk dat je een extra vorming wilt volgen en beschikt over sociale en administratieve vaardigheden en een wagen.

Meer informatie: 052 25 99 55.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie