Zoek

Slachtofferhulp zoekt vrijwilligers

Dendermonde – De dienst Slachtofferhulp voor het gerechtelijk arrondissement Dendermonde zoekt vrijwillige medewerkers. De slachtoffers van inbraak, diefstal, geweld, stalking, verkrachting, aanranding en de nabestaanden van verkeersongevallen met een dodelijke afloop, moord en zelfdoding verdienen recht op hulp. Als dit iets voor jou is, dan kan je contact opnemen met Slachtofferhulp. Het is belangrijk dat je een extra vorming wilt volgen en beschikt over sociale en administratieve vaardigheden en een wagen.

Meer informatie: 052 25 99 55.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie