Nieuwe denderende fietstocht langs vier Dendersteden

Dendermonde – Toerisme Oost-Vlaanderen promoot met ‘Denderende Stedentocht’ een nagelnieuwe fietstocht langsheen Dendermonde, Aalst, Ninove en Geraardsbergen. Deze steden bevinden zich aan de Dender en hebben elk rijke culinaire tradities, prachtige historische locaties en een bruisende activiteitenkalender. De ‘Denderende Stedentocht’ bestaat uit 4 lussen van 39 tot 46 kilometer. In de Stedentochtbrochure vinden fietsliefhebbers een gedetailleerde fietskaart en tevens uitgebreide informatie en weetjes over de regio.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie