Blijdorp krijgt minister Jo Vandeurzen op bezoek

Dendermonde – Blijdorp, een dienstverleningscentrum voor personen met een verstandelijke beperking, bestaat veertig jaar. Dr. Hubert Malbrain, Guido De Saeger en Herman Rupus stonden in 1970 aan de wieg van de organisatie. De voorbije veertig jaar is Blijdorp uitgegroeid tot een voorziening die zorg en opvang biedt aan 420 personen op locaties in Buggenhout en Dendermonde.

“Het feestjaar richt zich in de eerste plaats naar onze gasten, die op tal van activiteiten doorheen het jaar getrakteerd worden. We planden een filmvoorstelling, een optreden van de fanfare en een jogging en we voorzien later op het jaar nog een circusoptreden, een muziekspektakel en een theatervoorstelling”, aldus algemeen directeur Geert Beullens. “Blijdorp wil echter ook graag zijn verjaardag vieren met mensen uit de buurt en omgeving. Dat doen we met een academische zitting.” Deze vindt plaats op maandag 21 juni om 17.30 uur in het stadhuis in aanwezigheid van Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord