Zoek

Dendermondse jongerenafdeling N-VA meest verdienstelijke van Vlaanderen

jongnvadender.jpg
Dendermonde – Jong N-VA Dender ontving gisteren in Hofstade de ‘Welpennestprijs’. Deze prijs wordt elk jaar uitgereikt aan de meest verdienstelijke Jong N-VA afdeling van Vlaanderen. “Als voorzitter van Jong N-VA Dender besef ik maar al te goed dat alles start met een goede basiswerking. Onze jongeren zijn de toekomst die Vlaanderen verder zullen uitbouwen, de vorm verder inhoud moeten geven en de moeilijkheden dienen te trotseren die nog op ons zullen afkomen. Zij zullen vroeg of laat de rangen versterken en de partij voeden met een frisse kijk, inspiratie en jeugdige geestdrift”, vertelde voorzitter Mario Rottiers uit Dendermonde na de uitreiking van de prijs. “Daarom is het zo belangrijk dat wij als Jong N-VA deze mensen kunnen blijven aantrekken en de kans kunnen blijven geven om zich verder te ontplooien en te ontwikkelen tot zelfbewuste, goed ingelichte en initiatiefnemende Vlamingen!” De afdeling werd beloond met de prijs omdat ze heel wat nieuwe leden kon aantrekken, het grote aantal activiteiten en de sterke betrokkenheid met Jong N-VA Nationaal.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie