Dendermondse jongerenafdeling N-VA meest verdienstelijke van Vlaanderen

jongnvadender.jpg
Dendermonde – Jong N-VA Dender ontving gisteren in Hofstade de ‘Welpennestprijs’. Deze prijs wordt elk jaar uitgereikt aan de meest verdienstelijke Jong N-VA afdeling van Vlaanderen. “Als voorzitter van Jong N-VA Dender besef ik maar al te goed dat alles start met een goede basiswerking. Onze jongeren zijn de toekomst die Vlaanderen verder zullen uitbouwen, de vorm verder inhoud moeten geven en de moeilijkheden dienen te trotseren die nog op ons zullen afkomen. Zij zullen vroeg of laat de rangen versterken en de partij voeden met een frisse kijk, inspiratie en jeugdige geestdrift”, vertelde voorzitter Mario Rottiers uit Dendermonde na de uitreiking van de prijs. “Daarom is het zo belangrijk dat wij als Jong N-VA deze mensen kunnen blijven aantrekken en de kans kunnen blijven geven om zich verder te ontplooien en te ontwikkelen tot zelfbewuste, goed ingelichte en initiatiefnemende Vlamingen!” De afdeling werd beloond met de prijs omdat ze heel wat nieuwe leden kon aantrekken, het grote aantal activiteiten en de sterke betrokkenheid met Jong N-VA Nationaal.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie