Autovrije markt in juli en augustus

Dendermonde – De Grote Markt wordt tijdens de zomermaanden juli en augustus afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Bewoners en leveranciers krijgen wel toegang, weliswaar tijdens de uren die het hele jaar door al gelden. Zij kunnen de Grote Markt oprijden via het Justitieplein. Ceremoniewagens moeten in het bezit zijn van een parkeerkaart.

In de Ridderstraat wordt vanaf 1 juli eenrichtingsverkeer ingesteld, vanaf de Vlasmarktbrug richting Sas. Het stadsbestuur maakt een uitzondering voor fietsers en bromfietsers klasse A. De toegang tot de parkeerplaatsen voor personen met een handicap naast het stadhuis en de toegang tot de rechtbank voor gevangenenvervoer wordt langs het Justitieplein voorzien.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord