Search

Autovrije markt in juli en augustus

Dendermonde – De Grote Markt wordt tijdens de zomermaanden juli en augustus afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Bewoners en leveranciers krijgen wel toegang, weliswaar tijdens de uren die het hele jaar door al gelden. Zij kunnen de Grote Markt oprijden via het Justitieplein. Ceremoniewagens moeten in het bezit zijn van een parkeerkaart.

In de Ridderstraat wordt vanaf 1 juli eenrichtingsverkeer ingesteld, vanaf de Vlasmarktbrug richting Sas. Het stadsbestuur maakt een uitzondering voor fietsers en bromfietsers klasse A. De toegang tot de parkeerplaatsen voor personen met een handicap naast het stadhuis en de toegang tot de rechtbank voor gevangenenvervoer wordt langs het Justitieplein voorzien.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie