Zoeken

Vedettenparade met onder meer K3, Tom Dice en Regi

k3.jpg
Dendermonde – Op vrijdag 9 juli wordt de eerste uitzending van het nieuwe televisieprogramma Muziekland opgenomen op de Grote Markt. Op het podium komen Tom Dice, K3, Andes, Ellektra, Regi Penxten, Stan Van Samang en Regi Penxten.

“Naast hun eigen hits, brengen zij ook covers van de bekendste nummers van gastland Italië. De Grote Markt van Dendermonde zal baden in een echte zuiderse sfeer. Men zegge het voort…”, aldus Patrick Segers van de dienst toerisme.

De avond start om 20 uur met een toespraak van bugemeester Buyse. Roel Vanderstukken sluit om 21.30 uur de avond af.

Deze artiesten zijn tijdens de eerste aflevering van Muziekland te zien en te horen.

Tom Dice. Deze singer-songwriter werd bekend door zijn deelname aan X Factor, waarin hij tweede werd. Op het jongste Eurovisiesongfestival in Oslo wist hij met ‘Me and my guitar’ zesde te worden en leerde ook de rest van Europa hem kennen.

K3. De meidengroep K3 is bij het jeugdige publiek geliefd en kent sinds het najaar van 2009 een nieuwe bezetting. Na het winnen van de talentenjacht ‘K2 zoekt K3’ nam Josje Huisman de plaats in van Kathleen Aerts. Samen met Karen en Kristel is Josje nu te gast in Dendermonde.

Andes. In 2009 werd Andes geselecteerd voor het Eén-programma ‘Zo is er maar één’. De deelname aan dit programma leverde hen een volgeboekte zomer op. Begin dit jaar verscheen ‘Vergeef me’; het meest gedraaide nummer dit voorjaar in Vlaanderen.

Ellektra. De Vlaamse actrice en presentatrice Eline De Munck nam in 2008 deel aan het één-
programma ‘Steracteur, Sterartiest’, waarin ze derde werd. In 2009 startte ze met een nieuw muzikaal project, Ellektra. Ellektra brengt popmuziek met een vleugje rock en electro.

Regi Penxten. Regi Penxten is vooral bekend door de Vlaamse dansgroep Milc Inc. waarvan hij producer is. Samen met Linda Mertens vormt hij ook het gezicht van Milk Inc. Op zijn palmares staan niet alleen binnenlandse, maar ook tal van buitenlandse optredens.

Stan Van Samang. Met z’n fenomenale stem werd Stan Van Samang de winnaar van de eerste reeks ‘Steracteur, Sterartiest’ in het voorjaar van 2006. Zijn winst in dit programma leverde hem het begin van een mooie zangcarrière op.

Gene Thomas. Gene Thomas, de man achter Kristel van K3, gaat het niet alleen privé maar ook professioneel voor de wind. Na zijn succes met X-Session in de jaren ’90 en begin de jaren ‘2000, heeft Gene ondertussen ook een rijkgevulde solocarrière.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie