Ros Beiaard Team voetbalt ijzersterk op Keizer Karel Cup

keizerkarelcup2010.jpg
Dendermonde –Minivoetbalclub Het Ros Beiaard Team eindigde vorig weekend op de zevende plaats tijdens de Keizer Karel Cup 2010 in Gent. Dit tornooi is het grootste in Europa. Het team voetbalde ijzersterk tegen onder meer AA Gent en een Nigeriaanse selectie.

Het Ros Beiaard Team zijn een groep vrienden die elk in verschillende clubs spelen: Jelle (SK Grembergen), Jordy (Sporting Lokeren), Maxim (Eendracht Aalst), Bjorn (Eendracht Aalst), Stef (VW Hamme), Kiani en Yannick.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie