Bert Kruismans op Juventusfeesten in Schoonaarde

Schoonaarde – De organisatoren van de Juventusfeesten gooien het dit jaar over een andere boeg. “De vorige jaren programmeerden we één of meerdere Vlaamse artiesten, dit jaar kiezen we voor humor met Bert Kruismans en Veerle Malschaert”, zegt Gert François, promotor van de driedaagse. Het feestweekend start op vrijdag 9 juli traditiegetrouw met een Beachparty. Zaterdag 10 juli start om 9 uur een minivoetbaltornooi en ’s avonds staat comedy op het programma. De derde feestdag, zondag 11 juli, opent met een grote barbecue. In de namiddag treden de coverband Vocation en Garry Hagger op. De Ierse folkzanger O’Brian sluit het feest af. “Vorig jaar zorgden de wegenwerken ervoor dat ons terrein moeilijker bereikbaar was, maar dat is nu volledig achter de rug. We hopen op een grote opkomst begin juli”, aldus Gert François.

Meer informatie: www.fcjschoonaarde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord