Win prachtige set Walltastic-behangpapier

Sint-Gillis – Tom De Nert trok in november 1998 weg uit Dendermonde. “Ik ben vertrokken onder impuls van een paar vrienden, Zuid-Afrikaanse rugbyspelers, die naar Londen gingen. Ik werkte in een kantoor in Dendermonde, en zat daar wat vast. Het avontuur riep, en toen die Zuid-Afrikanen vroegen mee te gaan… Je bent jong hé”.

Nu, bijna 12 jaar later, is Tom een gesettelde dertiger: hij werkt in een bank, heeft samen met de Engelse Melony een appartement gekocht in Twickenham (Zuid-West Londen) en is de trotse papa van een zoontje. Van zijn beslissing om te emigreren heeft Tom nog geen spijt gehad, al was het niet altijd makkelijk in Engeland een nieuw leven op te bouwen. Belgisch bier en onze overheerlijke chocolade, dat mist hij wel. En zijn familie, natuurlijk, zeker nu hij zelf een gezin heeft. “Het is ook een uitdaging nieuwe vrienden te maken, maar dat is hetzelfde voor mensen die naar Limburg verhuizen. Je moet natuurlijk zélf ook moeite doen.”

Tom De Nert, de Dendermondenaar achter kinderbehangwinkel.comOmdat Tom merkte dat ook zijn Engelse job weinig doorgroeimogelijkheden bood, nam hij opnieuw een ingrijpende beslissing: hij richtte een zaak op. “In het Verenigd Koninkrijk gaat dat veel makkelijker dan in België.” Het was zijn zoon, of in elk geval diens slaapkamer, die de inspiratie leverde. Op zoek naar iets om de babykamer in te richten, stootte Tom op Walltastic, een merk van behang speciaal voor kinderen. De 12 stukken papier vormen samen een prachtige tekening, waardoor de muur van de kinderkamer wordt ingenomen door een oerwoud met dieren, magische elfjes of een reuzengroot voetbalstadion.

Omdat het bedrijf achter Walltastic op slechts een kwartier van Tom thuis is, besloot hij de zaakvoerder een bezoek te brengen. Die stelde hem voor het Walltastic-papier in België te importeren, nét de uitdaging die Tom zocht. “Ik importeer Walltastic in België, en lever het aan ketens, supermarkten, (web)winkels. Daarnaast verkoop ik ook rechtstreeks aan particulieren via de website kinderbehangwinkel.com.” Ondertussen zijn er al twee zelfstandige verkopers die voor Tom werken, en steekt hij zelf regelmatig het Kanaal over om leveringen te doen en (potentiële) klanten te bezoeken. Ondanks zijn druk leven -Tom blijft voorlopig in de bank werken- is het net dankzij zijn nieuwe zaak dat hij zijn familie en vrienden in België wat vaker ziet, én kan afspreken met Editie op de Dendermondse Grote Markt voor een lekkere Belgische pint. (tv)

Win een prachtige set met voetbaldesign!

Editie schenkt, met dank aan Tom De Nert, één WallTasticset met voetbal-design weg. Het enige wat je moet doen, is ons vóór donderdagavond 8 juli het antwoord e-mailen op de vraag: Hoeveel verschillende designs Walltastic-behangpapier biedt Tom aan via kinderbehangwinkel.com? Mailen vóór 8 juli naar info@editie.net. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

UPDATE 19/7: En de winnaar is… mevrouw Claudine Coopmans uit Dendermonde. Ondertussen heeft mevrouw Coopmans haar prijs ontvangen, en liet blij weten dat haar kleinzoon er erg tevreden mee zal zijn. Proficiat!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie