“Stamenee Kadee brengt al 20 jaar het dorp samen”

stameneekadee2010.jpg
Appels – Chiro Kadee zorgt deze zomer voor de twintigste keer voor sfeer en ambiance op de Appelse jaarmarkt. Het gratis driedaagse openluchtcafé annex festivalletje ‘Stamenee Kadee’ met optredens, barbecue, film, streekbieren en veel meer brengt elk jaar opnieuw het hele dorp samen.

“Aanleiding voor de eerste Stamenee Kadee in 1990 waren de renovatiewerken aan de chirolokalen. Onze chirogroep wilde toen aan heel Appels en omstreken laten zien hoe ver de werken gevorderd waren. Er werd toen een opendeurdag georganiseerd tijdens Appels jaarmarkt”, zegt Wester Schepers van Chiro Kadee. Omdat ‘Stamenee Kadee’ 20 jaar bestaat, werd een jubileumprogramma uitgewerkt. Op zaterdag 17 juli geven Les Mecs du Nord en Sjoekroedt een optreden. Zondagavond 18 juli biedt Chiro Kadee live muziek met Antoon de Traktor Troubadour en de Johnny Cash Tribute Band. Op maandag 19 juli speelt het Dendermonds Bierkwartet, drumband Eksplosion en de coverband Commerwell. Al deze activiteiten hebben plaats in en rond de lokalen van Chiro Kadee aan de Hoofdstraat.

Het volledige programma vind je op www.chirokadee.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord