Speelplaneet start zomerwerking met nieuw bestuur

despeelplaneet.jpg
Dendermonde – Het was vandaag de eerste dag van speelpleinwerking De Speelplaneet! De werking vindt plaats op het terrein van de gemeenteschool in Appels. “Speciaal voor deze zomer heeft de Speelplaneet zich in een nieuw kleedje gestoken. Het nieuwe bestuur en een enthousiast team van animatoren staan klaar voor een warme en speelse zomer”, vertelde voorzitter Alexandra Taylor vorige week tijdens een ontmoeting met de pers.

De Speelplaneet zet tot 20 augustus de deuren open voor alle kinderen van 4 tot 14 jaar uit heel Dendermonde. “Dit jaar zal de Speelplaneet dus op één locatie te vinden zijn. Er worden ook net zoals vorig jaar twee gratis buslijnen ingelegd, gesponsord door de stad. Er is een lijn die vertrekt vanuit Baasrode en een aan ’t Keur via Sint-Gillis”, lichtte Alexandra Taylor toe.

Nieuw bestuur

De speelpleinwerking koos dit jaar een nieuw bestuur. Silke van Bosbeke (secretaris), Dorien Burssens (schatbewaarder) en Alexandra Taylor (voorzitter) vormen het nieuwe kernbestuur van de vereniging. Om de vernieuwing te onderstrepen, werd ook een nieuwe huisstijl bedacht.

Gezocht: animatoren

Alexandra Taylor: “Alhoewel we voor deze zomer al met een grote en enthousiaste animatorenploeg klaarstaan, zijn nieuwe animatoren nog steeds welkom. Wie zin heeft in een onvergetelijke zomer en 16 jaar of ouder is, kan altijd contact met ons opnemen.”

Meer informatie: speelplaneet@speelplein.net of 0476 72 38 44

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord