Nieuwe bibliotheek opent met feestprogramma

Dendermonde – Cultuurcentrum Belgica lichtte vandaag al een tipje van de sluier over de feestelijke opening van de nieuwe bibliotheek eind september. Kapitein Winkio, een familievoorstelling voor een staand publiek met muziek en theater voor kinderen van 3 tot 7 jaar, opent het feestweekend op zaterdag 25 september. ’s Avonds zet auteur Tom Lanoye de opening van de bibliotheek de nodige luister bij. Na afloop volgt Symfonie Der Stenen. Zij zetten het nieuwe gebouw in de kijker met beeld en geluid en maken daarbij gebruik van de nieuwste lasertechnieken. Tot slot volgt op zondag 26 september een aperitiefconcert met het Dendermonds Symfonisch Orkest. Dit concert wordt samen met het buurtcomité Den Hermelijn en ’t Klein Kwartier georganiseerd.

Meer informatie: www.ccbelgica.be en www.dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord