Bierproevers organiseren derde fotozoektocht

Dendermonde – De Ros Beiaard Bierproevers organiseren deze zomer hun traditionele zoektocht. De vereniging koos opnieuw voor een fotozoektocht in het stadscentrum. U ontdekt tot en met 20 september bekende en minder bekende hoekjes van Dendermonde. De afstand bedraagt ongeveer 5 kilometer.

Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar in Gasthof Het Vaderland (Grote Markt), café Sint-Joris (Grote Markt) en het Theatercafé Belgica (Kerkstraat). De prijs bedraagt 6 euro per formulier. Als u uw formulier terugbrengt, dan krijgt u een fles Aymon van 0,75 cl. Dit bier wordt door de Ros Beiaard Bierproevers zelf gebrouwen.

De totale prijzenpot bedraagt 1.500 euro. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 1 oktober in Gasthof Het Vaderland. Succes.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord