Search

Bierproevers organiseren derde fotozoektocht

Dendermonde – De Ros Beiaard Bierproevers organiseren deze zomer hun traditionele zoektocht. De vereniging koos opnieuw voor een fotozoektocht in het stadscentrum. U ontdekt tot en met 20 september bekende en minder bekende hoekjes van Dendermonde. De afstand bedraagt ongeveer 5 kilometer.

Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar in Gasthof Het Vaderland (Grote Markt), café Sint-Joris (Grote Markt) en het Theatercafé Belgica (Kerkstraat). De prijs bedraagt 6 euro per formulier. Als u uw formulier terugbrengt, dan krijgt u een fles Aymon van 0,75 cl. Dit bier wordt door de Ros Beiaard Bierproevers zelf gebrouwen.

De totale prijzenpot bedraagt 1.500 euro. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 1 oktober in Gasthof Het Vaderland. Succes.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie