Zoeken

Reynout zoekt gastgezinnen

Grembergen – Donderdagavond 19 augustus zet de Dendermondse volkskunstgroep Reynout de reeks Festivalavonden verder. Dit jaar treden er gastgroepen uit Paraguay en Servië op. Deze groepen tellen samen ongeveer 50 leden, hoofdzakelijk dansers, zangers en muzikanten. De organisatoren zoeken hiervoor gastgezinnen die bereid zijn een of een paar van deze mensen gedurende één nacht onderdak en ontbijt te verschaffen. De groepen arriveren in Dendermonde op donderdag 19 augustus en gaan er ’s anderendaags weer vandoor. Een taalbarrière is er -zo leert de ervaring- niet.

Wie belangstelling heeft, wordt verzocht contact op te nemen met een lid van groep Reynout of met Cindy D’hollander (Noordstraat 130, Hamme; 052/41.51.02; cindy.dhollander@hotmail.com).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie