Standbeelden vertellen hun verhaal tijdens luisterwandelroute

Dendermonde – Ken jij het verhaal achter elk van de standbeelden in onze stad? Eerlijk gezegd, ik ook niet. Storynations.com maakte een ‘audioroute’ langsheen een aantal standbeelden zodat je tijdens een aangename wandeling op een originele manier de nodige achtergrondinformatie meekrijgt bij elk kunstwerk.

Storynations.com prijst zijn luisterwandelroute als volgt aan : “Je ontdekt al slenterend door de straten van deze stad aan de Dender de historische achtergrond, waartegen het verhaal van het beroemdste paard van Vlaanderen, zich afspeelt. Gaande weg – letterlijk!- zal je ook kennis maken met nog andere beroemde inwoners van deze stad, al was het maar omdat je soms oog in oog zal komen te staan met hun standbeeld. Geniet van de wandeling en van de stad. En dan zal ook duidelijk zijn of we in Dendermonde te maken hebben met ‘een stad aan de oevers van de Dender’, dan wel een Scheldestad?”

Als je de audioroute wilt volgen, kan je op www.storynations.com het hele verhaal downloaden. Men raadt aan ook het plannetje af te drukken voor een “optimale beleving van deze unieke route”. Veel wandel- en luisterplezier.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Eén reactie

Geef een reactie