Heerlijkheidstraat wordt verder heringericht dit najaar

Schoonaarde – De collectorenwerken in het centrum van Schoonaarde en een deel van de Heerlijkheidstraat werden vorig jaar afgerond. Op vraag van de inwoners van de Heerlijkheidstraat wordt dit najaar ook het overblijvende deel van de straat vernieuwd.

In de Heerlijkheidstraat werd tot eind vorig jaar enkel gewerkt tussen de Schoonaardebaan en de Schoonaardebeek, waarbij het afvalwater van de straat aangesloten werd aan de collector zodat het niet langer in de waterloop loosde.

Het tweede deel van de Heerlijkheidstraat zal vanaf eind september worden hernieuwd. De werken worden uitgevoerd door aannemer Hens uit Wuustwezel. Deze firma heeft in Schoonaarde ook al de parking aan FC Juventus in de Klinkaertstraat aangelegd.

Het stadsbestuur organiseert over dit project een informatievergadering op dinsdag 10 augustus om 20 uur in de stedelijke basisschool De Klinker, Klinkaertstraat 28 te Schoonaarde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord