Zoek

Politie vraagt respect voor rijrichting fietspad Martelarenlaan

Grembergen – De politie doet een dringende oproep om de rijrichting op het fietspad van de Martelarenlaan richting Scheldebrug te respecteren.

“Fietsers die zich van Grembergen naar het centrum van Dendermonde verplaatsen, ergeren zich terecht aan het feit dat zij op het fietspad langsheen de Martelarenlaan (Scheldebrug) worden geconfronteerd met tegenliggend fietsverkeer”, laat commissaris Francis Van Hove weten.

Het gaat vooral om fietsers die vanuit de richting Noordlaan komen, en in het bijzonder fietsers die het jaagpad langsheen de Schelde gebruiken. “Gezien dit een gevaarlijke verkeerssituatie betreft willen wegbeheerder en politie dit probleem aanpakken”, aldus Francis Van Hove.

De politie zal in de loop van de volgende weken controleren of de regelgeving wordt nageleefd. De overtreders krijgen een boete van 50 euro die onmiddellijk zal geïnd worden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie