Reynout ontvangt dansers uit Servië en Paraguay

Dendermonde – Donderdagavond 19 augustus organiseert volkskunstgroep Reynout zijn jaarlijkse festivalavond. Dit keer komen dans – en muziekgroepen uit Servië en Paraguay op het podium. De voorstelling vindt plaats op de binnenkoer van het VTI aan de E. van Winckellaan. Bij regenweer verhuist de productie naar de sportzaal van het VTI, Greffelinck (een honderdtal meter verder). De voorstelling vangt aan om 20 uur en het einde is voorzien tegen 23 uur. In voorverkoop en voor kaarthouders kost een ticket 5 euro. Aan de kassa betalen bezoekers 7 euro.

Meer informatie en reservering : 0497 86 63 97 of 052 21 35 89

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord