Jazzcafé De Sax start nieuw seizoen op 13 augustus

Dendermonde – Het jazzcafé De Sax snijdt op vrijdag 13 augustus zijn nieuw seizoen aan. “De muzikanten zijn er klaar voor, wij zijn er klaar voor en hopelijk hebben jullie er terug zin in”, laten Bart en Ilse van De Sax weten.

Op vrijdag 13 augustus staat het Peter Verhas Kwartet op het podium. Just Jazz staat een week later, op vrijdag 20 augustus, geprogrammeerd. De band treedt in het kader van Walking Dender op recht tegenover het Administratief Centrum in de Franz Courtensstraat.

In september krijg je Caldwell Geal Celtic Folk Band (10 september), K’s Double Track (17 september) en Lust Off (24 september) te zien en vooral te horen in De Sax in de Kerkstraat.
.
Meer informatie : www.desax.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord