Scheldefeesten stellen goedgevuld programma voor

Baasrode – De Baasroodse Feestraad stelde vorige donderdag het programma van de dertiende Scheldefeesten in september voor. De raad stelde onder leiding van voorzitter Johan Vercauteren een goedgevuld vierdaags programma samen.

Op vrijdag 17 september vindt een Karaokeavond plaats. Zaterdag 18 september staan een rommelmarkt, straatanimatie, kinderanimatie en een vlootparade op het programma. Deze tweede dag wordt afgesloten met optredens van The Hitcrackers en Chris & Chris en een groots vuurwerk. De K.K.H De Eendracht geeft op zondag 19 september een aperitiefconcert en daarna volgt een braderie met straatanimatie. In de namiddag vindt een optreden van de Woodside Country Dancers en het Alabama Boots orkest plaats. Het feestweekend wordt afgesloten op dinsdag 19 september met een kinderrommelmarkt en de jaarmarkt.

Meer informatie: www.scheldefeesten.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie