Nog 100-tal kaarten voor Katuit-tribunes

Dendermonde – Er zijn nu, twee weken voor de reuzen weer dansen in ’t stad, nog zo’n 100 tribunekaarten beschikbaar om de traditionele reuzenommegang op de Grote Markt te volgen. Behalve de stoet zelf, krijgen toeschouwers op de Grote Markt ook een exclusief voorprogramma en de apotheose te zien.

Wie Mars, Goliath en Indiaan wil zien dansen op de mooiste markt van Vlaanderen, kan kaarten kopen in het Ros Beiaardsecretariaat. De genummerde kaarten kosten 15 euro ’t stuk. Staanplaatsen langs de omloop zijn -zoals elk jaar- gratis in te nemen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie