Zoeken

Nog 100-tal kaarten voor Katuit-tribunes

Dendermonde – Er zijn nu, twee weken voor de reuzen weer dansen in ’t stad, nog zo’n 100 tribunekaarten beschikbaar om de traditionele reuzenommegang op de Grote Markt te volgen. Behalve de stoet zelf, krijgen toeschouwers op de Grote Markt ook een exclusief voorprogramma en de apotheose te zien.

Wie Mars, Goliath en Indiaan wil zien dansen op de mooiste markt van Vlaanderen, kan kaarten kopen in het Ros Beiaardsecretariaat. De genummerde kaarten kosten 15 euro ’t stuk. Staanplaatsen langs de omloop zijn -zoals elk jaar- gratis in te nemen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie