Nog 100-tal kaarten voor Katuit-tribunes

Dendermonde – Er zijn nu, twee weken voor de reuzen weer dansen in ’t stad, nog zo’n 100 tribunekaarten beschikbaar om de traditionele reuzenommegang op de Grote Markt te volgen. Behalve de stoet zelf, krijgen toeschouwers op de Grote Markt ook een exclusief voorprogramma en de apotheose te zien.

Wie Mars, Goliath en Indiaan wil zien dansen op de mooiste markt van Vlaanderen, kan kaarten kopen in het Ros Beiaardsecretariaat. De genummerde kaarten kosten 15 euro ’t stuk. Staanplaatsen langs de omloop zijn -zoals elk jaar- gratis in te nemen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord